Olića zove i Villarreal



VILLARREAL je zainteresiran za usluge hrvatskog nogometaša Bayerna Ivice Olića. Želi ga dovesti već u siječanjskome prijelaznom roku. Informacija je to koju je objavila Cadena Ser, popularna španjolska radijska postaja.

Vijest da je Ivica Olić nesretan jer ne vidi vlastitu perspektivu u bavarskom klubu, premda je sam nogometaš hrvatskim medijima potvrdio da je nedosljedno interpretirana, proširila se izvan njemačkih granica, a Španjolci navode da su odmah reagirali iz trenutačno 18-plasirane momčadi Primere, koja proživljava tešku krizu.

Osim što su pri dnu prvenstvene ljestvice, igrači Juana Carlosa Garrida čekaju također prvi bod u Ligi prvaka, u kojoj su izgubili sva tri puta, i u kojoj u skupini igraju baš s Olićevim Bayernom.

Iznad svega, najveći je problem sastavu s Madrigala stvorila teža ozljeda koljena najboljeg napadača Giuseppea Rossija, koji će s travnjaka izbivati šest mjeseci. U 32-godišnjemu hrvatskom napadaču, koji je, baš poput Rossija, ljevak, u klubu vide jako dobru alternaciju. S bavarskim klubom Olić ima važeći ugovor do kraja sezone.

Pročitajte više