Oliver Kahn ima novi posao. Nijemci se čude

Foto: EPA

OLIVER KAHN (54) pronašao je novi posao nakon što je krajem svibnja, s Hasanom Salihamidžićem, dobio otkaz kao direktor Bayerna. Legendarni njemački golman pridružio se internetskoj platformi Meet Your Master za koju će snimati videe u kojima će objasniti način na koji je ostvario uspjeh u karijeri. Kahn će, dakle, postati svojevrsni life coach, odnosno onaj koji će svojim savjetima usmjeravati živote drugih.

Platformu Meet your Master pokrenuli su njemački glumac Heiner Lauterbach i njegova supruga Viktoria, također glumica. "Snaga volje, motivacija i uvjerljivost ključne su komponente mojeg doprinosa platformi Meet Your Master, čiji su vlasnici Viktoria i Heiner Lauterbach", objavio je Kahn na X-u. 

Glumac Til Schweiger, pisac Sebastian Fitzek i bivši liječnik Bayerna Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt već imaju svoja predavanja na platformi, a svako košta 99 eura, zbog čega se pretpostavlja da će toliko trebati platiti i za Kahnov video.

Kahn je poludio kad je dobio otkaz u Bayernu

Njemački mediji pišu kako je Kahnov novi posao veliko iznenađenje s obzirom na to da se očekivalo kako će ostati u nogometu. Podsjetimo, Kahn je dobio otkaz u Bayernu nakon što je minhenski klub tek u zadnjem kolu prošle sezone osvojio Bundesligu. U razočaravajućoj sezoni Kahn navodno nije bio ni u dobrim odnosima s igračima.

Klub je Kahnu zabranio dolazak na zadnju utakmicu u kojoj je Bayern pobijedio Köln (2:1) te uz remi Borussije Dortmund s Mainzom (2:2) u čudesnom zadnjem kolu stigao do titule. Objašnjenje je bilo da je Kahn potpuno poludio kada je par dana ranije saznao da će biti otpušten.

Pročitajte više