TRANSFERI

Omražena agentica vraća razmaženog sina u PSG

Foto: EPA

MAJKA, a ujedno i agentica Juventusovog veznjaka Adriena Rabiota, Veronique, radi na tome da se njen sin vrati u Paris Saint-Germain, navode talijanski izvori. Rabiot je ostao u Torinu dok su njegovi suigrači krenuli na pripreme u SAD, a sve je bilo opravdano osobnim razlozima. Iza svega bi se mogla kriti želja za transferom.

Navodno se već javio Lyon, no Rabiot cilja jači klub, a njegova majka već radi na tome da ga vrati u PSG. Rabiot je bio član aktualnih francuskih prvaka od 2010., a od sezone 2012./13. i član njene prve momčadi. Napustio je pariški klub 2019., kada je kao slobodan igrač stigao u Juventus.

Kao što smo već pisali, razmaženi mamin sin i njegova još omraženija mama koja ga zastupa bili su glavne zvijezde zimskog prijelaznog roka te godine, a isti scenarij viđen je i u ljeto 2019. Njihovo bahaćenje, hvalisanje, razmetanje i izvolijevanje iritiralo je, ali i iznimno zanimalo svjetsku nogometnu javnost.

Bio na korak do Barcelone

Nakon što su se posvađali s matičnim klubom (u kojem je Rabiotu zabranjen ulazak u svlačionicu osim neposredno prije mečeva), odbili Tottenham jer je "ispod Adrienove razine", u zimu 2019. su bili sve dogovorili s Barcelonom, ali su praktički riješen transfer ugrozili nevjerojatnim zahtjevom.

Tražili su da se potpiše da neće igrati kao šestica, na poziciji defenzivnog veznjaka, jer je majka i ranije tvrdila da njen sin mora igrati ofenzivnije jer trošeći se u obrani ne može pokazati sve što zna.

Također, dok je igrao za PSG, smatrala je da joj sin treba zarađivati jednako kao i Kylian Mbappe, zajedno su odbili poziv izbornika reprezentacije Didiera Deschampsa jer je bio na popisu rezervnih igrača, a ne udarnih, Adrien se u PSG-u i sukobljavao sa Zlatanom Ibrahimovićem...

Pročitajte više