Bundesliga

"On je vrlo problematičan i nikako ne odgovara Bayernu. Nemojte ga dovesti"

Foto: EPA

Bayern bi trebao biti vrlo oprezan kada je u pitanju dovođenje Leroyja Sanea iz Manchester Cityja, smatra bivši nogometaš njemačkog prvaka Willy Sagnol.

Sagnol je u Bayernu proveo devet godina igračke karijere pri čemu je skupio više od 250 nastupa za klub. U tom periodu pet puta je osvojio Bundesligu i jednom Ligu prvaka.

Bivši francuski reprezentativac ima iskustva i u trenerskom poslu. Čak je u jednom susretu kao privremeno rješenje vodio Bayern. Ipak, više se bavi poslom nogometnog analitičara pa je tako komentirao i potencijalni dolazak 24-godišnjeg Sanea u Bayern.

"On ne odgovara Bayernu po pitanju karaktera. Njegova forma nije konstantna i on je vrlo povučen. Za mene, on uopće ne odgovara Bayernu. Imao je mnogo problema u Manchester Cityju i u reprezentaciji", kazao je Sagnol.

Sagnol smatra da je 20-godišnji Kai Havertz pravo rješenje za Bayern. Havertz u ovoj sezoni igra sjajno u dresu Bayera iz Leverkusena za koji je u 26 ligaških nastupa postigao 11 golova i podijelio pet asistencija.

"Govorimo o cijeni od oko 80 milijuna eura. U tom slučaju, radije bih potrošio 20 milijuna manje i doveo Havertza", izjavio je Sagnol.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Pročitajte više