BBB-I PROSVJEDOVALI PROTIV MAMIĆA

Opet kreće bojkot Boysa?

Foto: Pixsell

BAD BLUE BOYSI organizirali su u srijedu predvečer tihi prosvjed ispred Maksimira protiv braće Mamić.

Najžešći Dinamovi navijači, njih oko 300, okupili su se u 18 sati ispred Maksimira gdje ih je dočekala interventna policija koja je blokirala ulaz u klub. Prosvjedovali su mirno, bez transparenata i bez skandiranja. Nakon dvadesetak minuta sedmorica istaknutih Boysa otišla su u klub na razgovor s Krešimirom Antolićem i Zoranom Mamićem.

Kako doznajemo, na kratkom sastanku tražili su od Mamića, koji je nedavno imenovan trenerom prve momčadi, da odmah odstupi sa svih funkcija u klubu što je Mamić, očekivano, bez razmišljanja odbio.

Budući da nitko nije popuštao, Boysi su nakon 20-ak minuta izašli iz klupskih prostorija i vratili se do glavne skupine koja je potom, nakon što je pokupila smeće, otišla na stepenice kraj Ticket pointa gdje se zadržala do 20 sati.

U navijačkim krugovima priča se da ovo nije zadnji ovakav prosvjed, a ne isključuje se ni mogućnost bojkota utakmica, što također ne bi bilo prvi put.

Boysi su akciju organizirali nakon što je Zoran Mamić, čovjek nepravomoćno osuđen na četiri godine i 11 mjeseci zbog izvlačenja više od 100 milijuna kuna iz kluba, za trenera postavio samog sebe.

Pročitajte više