Opet radili nerede: Pilot iz aviona izbacio dvojicu pijanih navijača Partizana

SRPSKI navijači ponovo su napravili nerede u inozemstvu, pišu tamošnji mediji. Naime, rumunjska policija privela je i deportirala dvojicu navijača Partizana zbog izazivanja nereda na aerodromu u Temišvaru, usputnoj stanici Grobara za Barcelonu. Tamo su se Grobar i zaputili kako bi bodrili svoje košarkaše na posljednjem susretu Top 16 Eurolige.

"Grupa od oko 30 navijača Partizana pravila je nerede na temišvarskom aerodromu. Neki od njih su bili u alkoholiziranom stanju, zbog čega je policija morala reagirati. Dva huligana su prvo uhićena, a onda su deportirana u Srbiju. Zbog čitavog incidenta, let za Barcelonu kasnio je čitavih 70 minuta", rekla je Corina Lupulescu službenica aerodroma-

Prema pisanju temišvarskih novina, neki navijači "crno-belih" bili su toliko pijani da kapetan aviona nije htio da poletjeti, inzistirajući na tome da oni moraju biti izbačeni.

"Pjevali smo na aerodromu, reagirala je policija, ali poslije pregovora s njima, došlo je do smirivanja situacije. Poslije su dva momka izbačena iz aviona, zbog čega je let poprilično kasnio. Nije nam jasno zašto je policija tako reagirala. Inače, u Barcelonu nas je stiglo oko 50, a većina nema kartu za utakmicu. Snaći ćemo se nekako", poručio je jedan od Grobara, prenosi Glas javnosti.

Pročitajte više