Opravdanje predsjednika Međimurja: Bogdan je trebao sam dati ostavku!

DARKO TUROPOLJAC, predsjednik NK Međimurja, Srećku Bogdanu je prije tri tjedna dao zadaću da u četiri kola osvoji šest bodova. Nakon poraza od Intera, Bogdan je smijenjen pred novinarima na press konferenciji, a Turopoljac je danas pokušao objasniti kako je to zapravo bio sasvim normalan i logičan potez.

> Srećko Bogdan "dobio cipelu" usred press konferencije

"Odmah nakon utakmice sam Bogdanu rekao da mora dati ostavku", rekao je Turopoljac na današnjoj konferenciji za novinare, nakon što je sportska javnost jednoglasno osudila njegov potez kojim je javno ponizio iskusnog trenera. "Na konferenciji za novinare sam zatim čuo da nije ponudio ostavku i da govori kako je njegova sudbina u rukama Izvršnog odbora. Tada sam morao reagirati", kaže Turopoljac.

Predsjednik NK Međimurja kaže da je morao reagirati, bez obzira što na način na koji je to prihvaćeno u javnosti. "Da nisam to napravio, vjerojatno bi i dalje u Izvršnom odboru raspravljali što treba napraviti", kaže Turopoljac i dodaje kako su još ranije provedene iscrpne konzultacije na kojima je odlučeno da će Čečija zamijeniti Tomislav Ivković.

Pročitajte više