Oršić: Povratak u Dinamo? To je moj klub...

Foto: Profimedia

MISLAV ORŠIĆ počeo je s treninzima nakon teške ozljede križnog ligamenta koljena. Hrvatski reprezentativac ozlijedio se ljetos na treningu Trabzonspora uslijed duela sa suigračem Hakanom Yesilom, nakon čega je uspješno operiran.

"Ozljeda je teška i oporavak je dug, ali sve ide odlično. Počeo sam lagano trenirati i na terenu, sad mi je puno lakše to podnijeti jer imam osjećaj da sam se vratio nogometu i lopti. Teško mi je gledati nogomet jer zapitam se gdje sam ja, a gdje su drugi", rekao je Oršić na promociji kazališnog projekta Raspucavanje. 

"Dinamo je najkvalitetnija momčad u Hrvatskoj i mislim da će na kraju biti prvak. Znalo je biti tako i prijašnjih godina, u sezoni 2021/22. također smo bili loši u prvom dijelu prvenstva, a potom smo osvojili naslov prvaka", rekao je pa prokomentirao mogući povratak u Dinamo, klub za koji je odigrao 216 utakmica i zabio 91 gol. 

"Nema nikakve priče o tome. Opet, Dinamo je moj klub i nikad se ne zna što će biti u budućnosti", izjavio je 30-godišnji Oršić i dodao kako se nada povratku u reprezentaciju za Euro naredne godine.

Pročitajte više