Osijek i Inter zabili šest komada, odgođene tri utakmice

Foto: Hina

KAO i tri njihova najveća konkureta, i Osijek je uvjerljivom pobjedom izborio osminu finala Hrvatskog kupa.

U Senju je već nakon prvog poluvremena vodio protiv Nehaja 3:0. U nastavku susreta gosti su zabili još tri gola. Strijelci za goste bili su Lukić (12), Grezda (27) i Pušić (89), a Marić je zabio hat-trick (26, 62, 83).

Inter iz Zaprešića je pobijedio Nedelišće 6:0, Istra 1961 je u Đakovu pobijedila Croatiju 4:0, dok je Lokomotiva kao gost pobijedila Bedem Ivankovo 3:0. Golove za Lokose zabijali su Radonjić u 30., Majer u 82. i Kolinger u 86. minuti.

Slaven Belupo je s igračem manje, zbog isključenja u 87. minuti, došao do pobjede 1:0 kod Croatije u Zmijavcima. U 35. minuti jedini gol zabio je Katić.

Šibenik je s 3:0 izbacio Zagoru, a Sesvete istim rezultatom pobijedile RNK Split.

NK Zagreb je s 3:2 pobijedio Bjelovar pogotkom Matijaševića u 90. minuti.

Utakmice Varaždin - Cibalia, Rudeš - Vinogradar te Gorica - GOŠK odgođene su zbog kiše i loših travnjaka. Utakmice Rudeša i Vinogradara te Gorice i GOŠK-a trebale bi se igrati 4. listopada, a novi termin utakmice u Varaždinu je 18. listopada. 

NEHAJ SENJ - OSIJEK 0:6

89` NOVI GOL OSIJEKA! 6:0! 

81` GOOOL! Osijek je već na 5:0! Marić je zabio hat-trick! Bočkaj je opet asistent.

62` GOOOL! Osijek ne diže nogu s gasa!

28` GOOOOL! Gosti su zabili i treći! Grezda je s desnog krila ušao u kazneni prostor, vratar je krenuo prema njemu, a Osijekov napadač mirno ga je prebacio i pogodio mrežu za 0:3.

26` GOOOL! Osijek juri prema lakoj pobjedi!  Bočkaj je još jednom izigrao obranu domaćih i gurnuo do Marića koji gađa donji desni kut za 0:2.

12` GOOOOL! Lukić je doveo Osijek u vodstvo pogotkom u 12. minuti! Bočkaj je s lijeve strane poslao dugu loptu u šesnaesterac, a Lukić s desetak metara iskosa pogodio desni gornji kut za 0:1.
 

 

Pročitajte više