Osječani ogorčeni na Slavena Bilića

POPIS reprezentativaca što je izbornik hrvatske reprezentacije Slaven Bilić objavio za Bjelorusiju jako je razočarao čelnike kluba iz Gradskog vrta, pogotovo nakon što su vidjeli da je među izabranima i branič Dinama Dejan Lovren.

Sportski direktor Osječana bio je najglasniji u primjedbama...

"Naravno da smo razočarani popisom jer mislimo da na njemu mora biti mjesta za Domagoja Vidu. Da se razumijemo, ja ne osporavam kvalitetu Dejana Lovrena, niti želim reći da on ne valja, međutim treba priznati da igrači Osijeka i drugih klubova uopće ne dobivaju priliku u reprezentaciji", rekao je Perović u razgovoru za Index.

"Recite vi meni što nam oni poručuju time? Poručuju igračima otiđite iz tih klubova u Dinamo i Hajduk, jer jedino tako možete dobiti priliku. To stvarno nema smisla i dodatno slabi ligu", dodao je.

Ipak, Petrović je svjestan da je ovaj istup možda došao u krivo vrijeme, pred iznimno važnu kvalifikacijsku utakmicu u Minsku.

"Želim napomenuti da je ovaj problem već dugo vremena prisutan i da sam sad ja uzburkao vode možda u krivo vrijeme, prije jedne važne utakmica, ali tako stvari stoje. Ipak, naglašavam da ne želim remetiti atmosferu u reprezentaciji...", za kraj će Alen Petrović.

Pročitajte više