Oslabljeni Zagrebaši ipak slomili Spartak

Foto: RK Zagreb PPD

RUKOMETAŠI PPD Zagreb u odgođenoj su utakmici regionalne SEHA lige sa 35:29 porazili Spartak Vojput u gostima nakon što su jučerašnju utakmicu odgodili zbog bolesti više Zagrebovih igrača.

Iz sastava PPD Zagreba izostali su Filip Ivić, Ivan Stevanović, Stefan Vujić i Luka Šebetić, koji su se pridružili Antoniju Kovačeviću i Leonu Šušnji, već ranije otpisanima za ovo gostovanje.

Zagrebova vrata je u Subotici branio 19-godišnji Arian Jović koji je završio dvoboj s osam obrana. Najbolji strijelac momčadi pod vodstvom Veselina Vujovića bio je Stipe Mandalinić koji je postigao sedam pogodaka iz sedam udaraca. Šest golova zabio je Zlatko Horvat, a četiri Tin Kontrec. Najefikasniji igrač utakmice bio je igrač Spartaka Vukašin Rakocija s 11 pogodaka.

Zagrebaši su nakon 14 utakmica treći na ljestvici sa 33 boda, iza Vardara i Veszprema koji su već osigurali Final Four. Iza Zagreba su Meshkov Brest, Presov te Nexe Našice. 

Sljedeću utakmicu u SEHA ligi 'zagrebaši' će odigrati već u utorak, 16. veljače (18 sati), kad će u Kutiji šibica ugostiti slovački Tatran Prešov koji zauzima peto mjesto na ljestvici s 27 bodova.

Pročitajte više