Oštar rez u Dinamu: Odlaze igrači, plaće idu dolje

NAKON što je Dinamo zapao u najdublju rezultatsku krizu u povijesti kluba, predsjednik kluba Mirko Barišić najvio je oštre rezove u svlačionici. Neki će igrači otići, nekima će plaća biti drastično smanjena.

U utorak bi trebala biti održana redovita sjednica Izvršnog odbora Dinama, na kojoj će se analizirati rezultati polusezone. Ti su rezultati, blago rečeno, porazni, pa će u skladu s tim biti povučeni i drastični potezi, javlja Večernji list.

"Skresat ćemo troškove na svim poljima, poglavito na plaćama igrača. Naši nogometaši zarađuju na europskoj razini, a rezultati su provincijski. I takav mazohizam više nitko ne može opravdavati." - kazao je Barišić, pa dodao kako će se razgovarati i o mogućnosti njegovog odlaska iz kluba: "I odlasci su sastavni dio posla, ako se u nečemu ne uspije, onda odlazak postaje normalnom posljedicom toga neuspjeha."

Barišić ističe kako je Dinamo u 18 gostovanja ubilježio samo jednu pobjedu, za što najviše krivi - igrače.

"Nekim ćemo se igračima i zahvaliti, u svlačionici ima, očito je, golemih problema, međutim, tek nakon razgovora s trenerom povući ćemo konkretne poteze." - izjavio je predsjednik Dinama, pa dodao kako će se neki igrači Dinama, koji se trenutno nalaze na posudbi, vratiti u klub.

"Nešto se mora učiniti, četiri mjeseca sustavno smo padali, četiri mjeseca sustavno je stvaran nered, i bilo je dosta. Nažalost, u našoj je svlačionici dosta igrača koje glava ne boli zbog takvog rezultata, i tome ćemo stati na kraj." - zaključio je Barišić.

Pročitajte više