Otac Novaka Đokovića napao novinara jer nije "dovoljno velik Srbin"

SRĐAN ĐOKOVIĆ, otac najboljeg srpskog tenisača napao je novinara RTS-a jer ovaj prema njegovom viđenju nije u prijenosu dovoljno navijao za Novaka.

Tijekom prijenosa teniskog susreta između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala prošle subote, dogodio se incident u prostorijama Radiotelevizije Srbije. Naime, otac srpskog tenisača neočekivano je upao u studio te napao komentatora Nebojšu Viskovića ovaj, kako je rekao, ne navija dovoljno za Novaka u prijenosu. Rekao mu je da bi, kao Srbin, trebao u većoj mjeri navijati za njihovog tenisača.

Srđan Đoković nije prijetio niti vrijeđao, ali na tome se nije završilo. Nedugo nakon njegovog upada u studio, to jest, nakon što je Đoković izgubio susret protiv Nadala, u RTS se javio Novakov stric Goran Đoković koji ga je "dobro ispeglao" izvrijeđavši njegovo komentiranje i njega samog.

Novinar Nebojša Višković nije htio potvrditi niti demantirati ovo što se dogodilo, a naveo je da s time ne želi izlaziti u javnost, kako ne bi, prenosi Press, naštetio srpskom tenisaču u pripremama za drugi Grand slam sezone u Roland Garrosu.

M.Š.
Foto: AFP

Pročitajte više