FC BARCELONA

Otkriveno što je Bartomeu napisao u zadnjoj WhatsApp poruci igraču Barcelone

Foto: EPA

JOSEP BARTOMEU više nije predsjednik Barcelone. Skupa s Izvršnim odborom napustio je funkciju u klubu, a Barceloni slijede izbori koji će se održati nekad do početka siječnja. 

Nije se rastao u najboljim odnosima s igračima, ali je u španjolske medije procurila posljednja WhatsApp poruka koju je nekome u klubu poslao dok je još bio predsjednik. Riječ je o Pedriju, mladom 17-godišnjem ofenzivnom veznjaku koji je u nekoliko posljednjih susreta pokazao kako je veliki talent.

Prije manje od tjedan dana Bartomeu je Pedriju poslao poruku u kojoj mu čestita na sjajnom startu u sezonu i odličnom nastupu protiv Ferencvaroša u Ligi prvaka kada je zabio svoj prvi gol. Osim toga mu je zaželio da nastavi napredovati jednakim tempom i raditi na sebi, a Pedri mu se zahvalio na riječima podrške.

Podsjetimo, jedan od najvećih favorita za novog predsjednika je Joan Laporta, katalonski biznismen koji je funkciju predsjednika Barcelone obnašao između 2003. i 2010. godine. Zadaća njega ili nekog drugog kandidata koji pobijedi bit će prije svega dovesti u red sportsku politiku na Camp Nou koja je u rasulu posljednjih godina.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte više