Otto Barić objavio popis igrača za Belgiju, Balaban nije na popisu

IZBORNIK hrvatske nogometne reprezentacije Otto Barić objavio je popis igrača koji će konkurirati za sastav hrvatske vrste u susretu s Belgijom u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2004. godine, što će se 29. ožujka igrati u Zagrebu.

Na popisu su: vratari Stipe Pletikosa i Tomislav Butina, te igrači: Dario Šimić, Robert Kovač, Igor Tudor, Boris Živković, Mario Tokić, Stjepan Tomas, Josip Šimunić, Marko Babić, Jerko Leko, Milan Rapaić, Darijo Srna, Niko Kovač, Ivica Mornar, Đovani Roso, Dado Pršo, Miljenko Mumlek, Tomislav Marić, Ivica Olić i Mario Stanić.

S popisa su ispali Daniel Hrman zbog ozljede i Boško Balaban koji prema izbornikovim rječima nije u svojim posljednjim nastupima pokazao zadovoljavajuću formu i angažiranost u igri.

"Igrat ćemo napadački jer moramo dobiti utakmicu protiv Belgije. Sastavit ću napadačku momčad koja će mnoge iznenaditi," istaknuo je Barić, koji je dodao kako će zadnjeg dana priprema za utakmicu s "crvenim vragovima" objaviti imena igrača početne jedanaestorice.

Na popisu za kvalifikacijsku utakmicu s Andorom koja će se igrati 2. travnja u Varaždinu mogao bi se naći i mladi reprezentativac Mladen Petrić jer je on prema rječima izbornika Barića igrač na kojeg treba računati u budućnosti.

Glavni tajnik Hrvatskog nogometnog saveza Zorislav Srebrić obznanio je popis igrača U-21 reprezentacije, koja će protiv Belgije igrati 28. ožujka u Zaprešiću. Na popisu izbornika Martina Novoselca su: Marko Šarlija, Hrvoje Kovačević, Danijel Pranjić, Mile Božić, Mario Lučić, Tomislav Mikulić, Marijan Buljat, Nikola Šafarić, Mladen Petrić, Dario Zahora, Tomislav Pelin, Dino Drpić, Fausto Budičin, Krešimir Brkić, Niko Kranjčar, Ivan Žgela, Natko Rački, Goran Ljubojević, Siniša Linić i Mario Carević.

Pročitajte više