Ovako se Balotelli narugao Englezima

Foto: Getty Images / Guliver Image

PORAZ Engleske od Hrvatske (1:2) u polufinalu Svjetskog prvenstva obradovao je mnoge. Praktički su svi, osim samih Engleza, bili na strani Luke Modrića i društva. Irci, Velšani i ostatak Otoka posebno su proslavili pobjedu Hrvatske u Moskvi, a javio se i uvijek kontroverzni Mario Balotelli. Talijanski napadač igrao je ukupno tri godine u Premier ligi - dvije u Manchester Cityju, s kojim je osvojio i naslov 2012, te jednu u Liverpoolu. 

No, unatoč tome nije mogao ne narugati se Gordom Albionu nakon teškog i bolnog poraza.

"Žao mi je... jer volim Englesku, ali svi oni koji su mi slali veliki broj glupih i prijetećih poruka te me vrijeđali - sada ste zaslužili ovakav odgovor", napisao je Balo na fotografiji koju krasi natpis "It's coming home", koju su Englezi pjevali cijelog ljeta vjerujući u toliko čekani naslov svjetskog prvaka.

Ispod spomenutog natpisa Balotelli je dodao - "Nemoguće". 

Bivši igrač Intera, Cityja, Liverpoola i Milana, koji je u posljednje dvije godine jako dobro igrao za francusku Nicu, ranije je znao i hvaliti Englesku, njene igrače poput Kierana Trippiera koji je zabio Hrvatskoj, ali je dočekao svojih pet minuta osvete svim onima koji ga nikada nisu pretjerano voljeli i dok je igrao u Premier ligi. 

Zanimljivo, istu poruku poslao je i napadač Francuske Kylian Mbappe. 

Video: Navijački kaos u Zagrebu

Video: Najbolji navijački trenuci

Video: Ovako Hrvati slave finale: "Englezi su bili previše bahati"

Video: Hrvatski navijači u Rusiji: England, England, sorry for tonight​​​​​​​

Pročitajte više