OVO JE NAJVEĆI POSAO U POVIJESTI NOGOMETA Real jednim potpisom zaradio 280 milijuna eura!

Foto: Twitter Real

NAKON što su ljetos razbili Barcelonu u Španjolskom Superkupu, u Realu su bili uvjereni da im se smiješi još jedna trofejna sezona. Lani su osvojili naslov prvaka Španjolske i Ligu prvaka, a na račun spektakularnog ulaska u sezonu navijači su bili sigurni kako će ove sezone žetva trofeja biti još bogatija. 
 
Međutim, nakon pet odigranih kola u Primeri Madriđani su tek sedmi, sa sedam ogromnih bodova minusa iza Barcelone. Prvenstvo nije ni počelo i Kraljevi su već u ogromnom bodovnom minusu, a kako je za Primeru to ozbiljan zaostatak, brojni su oni koji tvrde da je Real već sad predao titulu. Iako je prošlo svega pet kola.
 
Međutim, za povratak dobrog raspoloženja na šokirani Bernabeu pobrinuli su se čelnici Reala koji su uspjeli dogovoriti produženje ugovora s glavnim sponzorom kluba, avionskom kompanijom Fly Emirates, čiji će se logo nalaziti na Realovim dresovima do 2022.
 
Prema novom ugovoru Real će godišnje zarađivati čak 70 milijuna eura i to je najveći ugovor u povijesti nogometnih sponzorstava. Real je tako pretekao Manchester United i Barcelonu. United od Chevroleta godišnje inkasira 62 milijuna eura, dok Barca od japanskog Rakutena primi 59 milijuna.

Pročitajte više