"OVO JE UVREDA ZA REAL" Perez odgovorio na Arsenalovu ponudu za napadača

Foto: Guliver Image/Getty Images

REALOV predsjednik Florentino Perez ove jeseni jako je loše volje zbog 10 bodova zaostatka njegova kluba za Barcelonom u La Ligi. Ponuda koju je dobio od Arsenea Wengera za jalovog napadača Blancosa nikako mu nije popravila raspoloženje.

Španjolski mediji pišu, a engleski prenose, da je Arsenal službeno ponudio 45 milijuna eura za Karima Benzemu, što je Perez nazvao "sramotno niskim" i poručio Topnicima da ponuđeni iznos smatra "uvredom za Real".
 
Benzema je proljetos potpisao novi četverogodišnji ugovor za Real. Ali njegova očajna forma ove sezone, u kojoj je postigao samo jedan prvenstveni gol te još dva u iživljavanju nad APOEL-om (6:0) u LP-u, u kombinaciji s letargijom i bezvoljnošću kojima zrači, tjeraju ga iz Reala.
 
Situaciju mu dodatno pogoršava to što je omražen u svlačionici. Nedavno se zakačio s Ronaldom, a Isco i Marco Asensio ljuti su što ne igraju jer beskrajno moraju čekati dok Zidane konačno prestane imati povjerenja u igrača koji to ničim ne opravdava.
 
Ništa od ovoga ne smeta Arsenea Wengera, velikog i neskrivenog obožavatelja sunarodnjaka iz Realova napada. Zato želi da Benzema naslijedi Alexisa Sancheza koji odlazi na kraju sezone i po isteku ugovora.
 
Perez dakako zna da je Benzema prvi Arsenalov izbor, kao i da su cijene igrača na engleskom tržištu podivljale i zato je s podsmijehom odbio prvu ponudu. 
 
Benzema je u Real došao 2009. iz Lyona, uz odštetu od 35 milijuna eura. U 379 nastupa postigao je 185 golova. Idućeg mjeseca napunit će 30 godina. 

Pročitajte više