Owen se vraća prije Božića

NAKON serije loših rezultata Newcastela u Premiershipu, za navijače Svraka je napokon stigla i jedna dobra vijest.

Nakon ozljede bedrenog mišića, koju je zadobio u prijateljskoj utakmici protiv Austrije u Beču, zbog čega je morao propustiti okršaj s Hrvatskom na Wembleyu, Michael Owen moga bi se vratiti na travnjake puno ranije nego što su predviđale prve prognoze. Napadač Newcastlea i Engleske vratio se sa specijalističkog pregleda iz Njemačke s dobrim vijestima.

"Michael bi se mogao vratiti u momčad puno prije očekivanja. Nadam se da ćemo moći računati s njim već prije Božića." - istaknuo je Newcastleov menadžer Sam Allardyce.

Iako još nije objavljen službeni termin povratka, u nekim glasinama se spominje da bi Owen mogao zaigrati već 8. prosinca, u 16. kolu protiv Birminghama. Ova vijest dobiva dodatno na težini s obzirom na posljednje vrlo loše rezultate Svraka. Newcastle je, naime, u posljednja četiri kola osvojio samo jedan bod...

"Istina je da se pritisak povećao jer smo izgubili utakmicu ili dvije previše. Ipak, mislim da je prerano govoriti o nekakvoj krizi. Pa nismo devet ili deset utakmica bez pobjede." - istaknuo je Allardyce.

Totalsport
Foto: AFP

 
 

Pročitajte više