Pala odluka: Cro Cop se pobjedom oprašta od UFC-a?



IAKO je nakon teškog poraza od Brendana Shauba predsjednik UFC-a Dana White rekao da je to bila Mirkova posljednja borba, portal MMABay piše da će Cro Cop ipak odraditi ugovor s UFC-om do kraja i tako se časno oprostiti od 15-godišnje profesionalne karijere.

Cro Cop se izgleda dogovorio o posljednjem nastupu, a već se počeo spremati za borbu. Spominje se kako bi za protivnika mogao imati neku legendu ovoga sporta poput veterana Randyja Couturea ili Antonija Nogueire, popularnog Minotaura.

Filipović ni sam nije znao je li poraz od Schauba kraj, ali čini se kako karijeru ne želi završiti porazom. No, ne kao Stipe Drviš, samo da uzme novce, već da stavi točku na i te ode iz borilačkog svijeta pobjedom.

"Znam što je Dana White izjavio. Imam ugovorenu još jednu borbu i želim je odraditi. Još ništa nije definirano oko mog statusa u UFC-u. Ne znam je li ovo kraj karijere niti o tome mogu razmišljati u ovom trenutku. Želim se samo dobro naspavati, doći kući i odmoriti glavu. Nemam što previše komentirati, ultimate fight nije igra s lopticom, dogode se ovakve stvari. Dovoljan je jedan krivi udarac", rekao je nakon poraza od Schrauba.

Pročitajte više