Palermo mijenja Budana u Torino za Džemailija?

PREMA pisanju talijanskog dnevnika Corrierea dello Sport, talijanski nogometni prvoligaš zainteresiran je za dovođenje Torinova 23-godišnjega defenzivnog veznjaka Blerima Džemailija.

Švicarski reprezentativac rođen u makedonskom Tetovu želja je prvoligaša koji bi Torinu za njega ponudio 27-godišnjeg Davidea Succija u igračkoj razmjeni. Ispada, međutim, da Torinezi, od ove sezone drugoligaši, ne žele Succija, već hrvatskoga 29-godišnjeg centarfora Igora Budana.

Moguće je da će trenutačno Palermo realizirati transfer Švicarca u opciji suvlasništva. Ne pristanu li u siciljskom klubu na takvu opciju, moguće će morati žrtvovati Budana.

Sportski direktor Palerma Walter Sabatini izjavio je, kako piše Mediagol.it, da Succi ne želi iz Palerma, dok Budan na pripremama izgleda vrlo dobro.

"Budan u ovom trenutku pokazuje jasne signale oporavka. Opet igra utakmice snažno i furiozno. Kada iz točke ranije agonije igrač pokaže toliki napredak, mora vas zainteresirati. Mi smo, međutim, još uvijek fazi procjenjivanja njegovih realnih kapaciteta."

Pročitajte više