Pamić preuzeo OFK Titograd: "Nisam mađioničar, ali volim izazove"

Foto: OFK Titograd

NAKON Hrvatske i Slovenije Igor Pamić trenersku karijeru nastavlja u Crnoj Gori. Bivši strateg Žminja, Karlovca, Istre, Kopera i Hrvatskog Dragovoljca preuzeo je OFK Titograd. Donedavno je to bila Mladost, ali je klub vratio staro ime, pod kojim je senzacionalno ispao u kvalifikacijama za Europa ligu od B36 s Farskih otoka.

Uslijedila je smjena Aleksandra Miljenovića pa je Pamić postao peti trener crnogorskog prvoligaša u posljednjih godinu dana, a pomoćnik će mu biti Stjepan Deverić. 

"Nisam došao ostati dva mjeseca i dobiti otkaz, već želim odraditi ugovor i ostaviti trag. Lagao bih kada bih rekao da znam ekipu i ligu, ali sam siguran da nije tako slaba kao što se može zaključiti na osnovu rezultata u Europi. Ja je sigurno neću podcijeniti", rekao je Pamić na predstavljanju. 

On je potpisao ugovor do kraja sezone i želi podići momčad koja je prošlu sezonu završila na trećem mjestu crnogorskog prvenstva.

"Prva zadaća je podići samopouzdanje igračima. Želim unijeti novu energiju, napraviti obiteljsku atmosferu i pokušati pozitivno krenuti u prvenstvu. Neće biti lako, ali znam što me čeka. Doživljavam ovaj posao velikim i intrigantnim izazovom, a i volim raditi. Trener sam 16 godina, a samo sam jednom bio godinu dana bez posla", naglasio je novi trener OFK Titograd.

Za kraj je Pamić crnogorskim novinarima pojasnio da nije mađioničar...

"Ne bježim od izazova, ali nisam mađioničar. Nisam ni najbolji trener na svijetu. Da jesam, ne bih bio ovdje, ali mislim za sebe da sam dobar trener i da mogu uraditi nešto u Crnoj Gori", zaključio je. 

Pročitajte više