Pamić: Protiv Slavena "ho-ruk" pa što bude

TRENER Karlovca Igor Pamić najavio je subotnji susret 20. kola Prve hrvatske nogometne lige protiv koprivničkog Slaven Belupa.

"S obzirom na okolnosti koje nas očekuju u subotu, ići ćemo na Slaven 'ho-ruk' sistemom. Tu računam uvijek i na protivnika, dok se on ne snađe. Jer protivnik se definitivno ne snalazi, mi znamo što nas čeka, protivnik ipak ne u takvoj mjeri i normalno je da ćemo pokušati", rekao je Pamić, prenosi Radio Mrežnica.

"Po ovakvom terenu može se jedino tako, dakle, jednostavnošću rješenja, međutim ne po zemlji, nego ovaj puta više po zraku. Da pokušamo naštetiti jer bi jedno rano vodstvo nama opet dalo jednu mogućnost i mir u igri, koja će garantirati ta tri boda, a protivnika bi natjeralo u jedno bezglavlje", dodao je.

Pamić je kao i svi trener HNL-a nezadovoljan vremenskim uvjetima posljednjih dana koji su poremetili mnoge planove.

"Pokušat ćemo izvući maksimum iz ovih neadekvatnih uvjeta u kojima se pripremamo i, uz jedan kvalitetan taktički i mentalni pristup, pobijediti Koprivničane", rekao je Pamić uoči utakmice.

"Znamo da se prvenstvo približava kraju, da su sad svaka sljedeća tri boda sve bitnija i, normalno, pokušat ćemo se ugurati tu što je moguće duže i napraviti maksimalno iznenađenje", dodao je za kraj.

Pročitajte više