Pamić uoči dvoboja s Modrima: Lud je onaj tko misli da Dinamo neće biti prvak



DANAS su na rasporedu preostale utakmice 13. kola 1. HNL, a izdvajamo dvoboj Istre i Dinama u Puli. Trener Modrih Krunoslav Jurčić oprezno je najavio susret.

"Pratio sam dosta Istru i to je klub sastavljen od igrača koji su bile, ili još uvijek jesu, velike nade svojih nogometnih sredina, ali su u jednoj fazi karijere zapeli. Prahić, Špičić, Jazvić, Primorac, Batarelo - to su igrači koji su bili veliki talenti i sada su se na jednom mjestu i predstavljaju kvalitetu", rekao je Jurčić.

"Vodio sam Pulu kad smo pobjeđivali Dinamo u Puli, a vodio sam Dinamo kad smo igrali s Pulom 1:1. Tamo ima dosta znalaca, to je živa ekipa, a Dinamo je za svakoga poseban imperativ i predstavlja maksimalno pražnjenje. Sve u svemu, mi sutra moramo biti na svom nivou", dodao je.

S druge strane strateg domaćina Igor Pamić se pribojava teškog poraza...

"Dinamo je sada mnogo jači nego što je bio tada, usto je i neusporedivo motiviraniji. Da, pribojavam se, jer znam koliko je Dinamo jak kada stisne gas do kraja, a mi smo jako oslabljeni, bez četvorice standardnih", rekao je Pamić

"I lud je onaj tko misli da Dinamo neće biti prvak. Tvrdim da će Hajduku na kraju opet pobjeći osam do deset bodova", dodao je.

Pročitajte više