Pan i Medveščak produžili suradnju

Pozitivna je atmosfera na ledu i tribinama Doma sportova  već početkom sezone potaknula Pan na suradnju s KHL Medveščak Zagreb. Štoviše, tijekom proteklog je perioda Pan  realizirao niz  komunikacijskih i prodajnih aktivnosti vezanih uz sponzorstvo Medvjeda, koje su imale  pozitivan utjecaj na njegovu tržišnu poziciju.

Ugovor o produžetku te uspješne suradnje potpisan je na današnjoj konferenciji za medije u zagrebačkom The Movie Pubu, a tom je prilikom član Predsjedništva KHL Medveščak Zagreb  Markoantonio Belinić izjavio: Više od 170.000 gledatelja u Domu sportova, nekoliko milijuna gledatelja tijekom izravnih televizijskih prijenosa te izniman sportski uspjeh – ulazak u polufinale lige EBEL već u prvoj sezoni -  i više su nego dovoljan razlog za zadovoljstvo. Naravno, uz izvanrednu publiku, vrhunske igrače i dobar klupski tim svega ovoga ne bi bilo bez povjerenja koje su nam pružili partneri i sponzori u ovoj sezoni. Već na  početku prve sezone Pan je prepoznao vrijednost Medveščaka i odlučio sportske uspjehe kluba podržati kao njegov partner. Kroz cijelu sezonu Pan je osvježavao našu publiku u Domu sportova, te s radošću prihvaćamo činjenicu kako će tako biti i sljedeće sezone.

Nadovezujući se, predsjednik Uprave Carlsberga Croatia Thomas Kure Jakobsen je naglasio: Partnerstvo s KHL Medveščak Zagreb  jedan je od važnih koraka u jačanju brenda Pan u Zagrebu. Štoviše, izuzetno smo zadovoljni rezultatima dosadašnje suradnje koja se za nas pokazla vrlo dobrim ulaganjem.  Sigurni smo da će nastavak suradnje i Panu i Medvjedima donijeti mnogo pobjeda, a navijačima isto toliko nezaboravnih trenutaka i osvježenja. 

Pročitajte više