Pantelić: Hertha plaća grijehe iz prošlosti

MARKO PANTELIĆ, 31-godišnji srpski nogometaš nizozemskog Ajaxa, javno je kritizirao svoj bivši klub Herthu, koji je na pragu ispadanja iz Bundeslige. Pantelić je četiri godine igrao u Herthi, a berlinsku je momčad napustio na kraju prošle sezone i pojačao napadački red Ajaxa, s kojim je potpisao jednogodišnji ugovor.

Hertha je nakon 30 odigranih kola na posljednjem mjestu ljestvice u Bundesligi sa 22 boda te je malo vjerojatno da će uspjeti sačuvati prvoligaški status, a Pantelića ne čudi takav scenarij. Naprotiv, kritički se osvrnuo na rukovodstvo svog bivšeg kluba u izjavi za Spox.com.

"Nisu problemi u Herthi počeli ove sezone, već u prošloj iako je ona bila rezultatski uspješna. No, uprava kluba nije znala zaštititi svoje najbolje igrače, pa danas Hertha plaća cijenu za grijehe iz prošlosti", tvrdi srpski reprezentativac.

Pantelić igra u dobroj formi u Ajaxu, ali još ne zna u kojem će klubu igrati sljedeće sezone jer mu s Kopljanicima završava ugovor na kraju sezone. Ne isključuje mogućnost povratka u Bundesligu. "Ta opcija je uvijek otvorena. Uostalom, u svojoj karijeri sam četiri najbolje godine proveo u Bundesligi".

Pročitajte više