PAOK želi Čolaka, Mišković: Možda prodamo još četiri igrača

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

GRČKI mediji objavili su priču o Antoniju Mirku Čolaku kao velikoj želi tamošnjeg prvoligaša PAOK-a. 

Neki su čak otišli toliko daleko da su iz Soluna javili da je transfer finaliziran na visinu odštete od 3,5 milijuna eura.

Međutim, s Rujevice stiže druga informacija. Kažu da se o tom transferu ne pregovara, barem ne službeno odnosno da grčki klub na adresu Rijeke još nije dostavio valjanu ponudu. 

Nije samo PAOK zainteresiran. Rijeka razgovara s još nekoliko ekipa iz lige Petice, a nedavno se tome pridodao i jedan ruski klub. 

Još četiri igrača na izlaznim vratima 

Istovremeno, Damir Mišković otkriva da nije samo Čolak na prodaju ove jeseni. I dok će najbolji strijelac HNL-a prošle sezone sigurno napustiti Rujevicu do 5. listopada i otići u neki od klubova lige Petice, njegovim stopama bi mogli i još poneki igrači iz sastava Simona Rožmana. 

"Fokus je na Čolaku, ali razgovaramo i oko Lepinjice, Smolčića, Pavičića. Bilo je i razgovora s jednim klubom i oko Escovala. Ali tek zadnjih desetak dana prijelaznog roka bit će najintenzivnije", rekao je predsjednik kluba s Kvarnera lokalnom Novom listu. 

Za Lepinjicu su ranije interes pokazivali engleski velikani Tottenham i Chelsea, a sada je navodno na meti nekih njemačkih klubova. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte više