Papadopoulos u Dinamu tri godine!

POVREMENI grčki reprezentativac Dimitrios Papadopoulos stavio je svoj potpis na ugovor s NK Dinamom. Papandopulos je potpisao trogodišnju vjernost modrom klubu.

Nakon završenih pregovora i potpisa ugovora Papadopoulos je krenuo put Grčke, a u Zagrebu ga se očekuje u ponedjeljak, 29. lipnja 2009. kada će biti službeno predstavljen.

Dimitrios Papadopoulos rođen je 20. listopada 1981. (27 godina) u Kazahstanu. Od 2003.- 2008. igrao je u grčkom Panathinaikosu, da bi ove godine u zimskom prijelaznom roku završio u talijanskom prvoligašu Lecceu. Kao grčki reprezentativac sudjelovao je i u osvajanju Europskog prvenstva 2004. u Portugalu.  2004. godina bila mu je najuspješnija u karijeri kada je proglašen najboljim igračem grčke lige. Od tada mu je karijera u silaznoj putanji, a u protekloj sezoni za Lecce je zabio samo jedan pogodak.

Šuškanja da bi Papadopoulos mogao priključiti hrvatskom prvaku počela su početkom ovog tjedna, a Grk je u razgovoru za Index potvrdio da u Zagreb dolazi na pregovore s Mamićima. Umjesto u petak, Papadopolulos je u hrvatsku metropolu stigao još jučer, a danas je uspješno okončao pregovore i stavio svoj potpis na trogodišnji ugovor. Vjeruje se da će u Maksimiru zarađivati 800 tisuća eura godišnje.

Marko Petrak
Foto: Drago Sopta(Cropix)

Pročitajte više