Pašalić: Kao hajdukovac se nadam da će titula napokon doći u Split

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

HRVATSKA reprezentacija jučer se okupila nakon četiri mjeseca pauze od reprezentativnog nogometa. Povod okupljanja je prijateljski turnir, koji se trebao održati u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, ali je zbog odustajanja sponzora prebačen u Egipat.

Hrvatski nogometaši su jučer predstavili nove dresove i družili se s navijačima uz koncerte Tihe Orlića i Opće Opasnosti, a danas je na Maksimiru održana konferencija za medije na kojoj su govorili branič Joško Gvardiol i veznjak Mario Pašalić. Odmah se prešlo na pitanja novinara.

Pašalić: Nadam se da će titula napokon doći u Split. Gvardiol: Nadam se da će Dinamo osvojiti titulu

Među ostalim, pitali su ih kako vide rasplet SuperSport HNL-a. Rijeka se nalazi na prvome mjestu s 59 bodova, Hajduk je drugi s 55 bodova, dok treći Dinamo ima 54 boda i utakmicu manje.

"Puno toga će odlučiti derbiji koji dolaze nakon pauze. Kao hajdukovac se nadam da će titula napokon doći u Split, ali vidimo da Dinamo i Hajduk nisu u naletu, Rijeka jako dobro stoji", komentirao je Pašalić, veznjak Atalante i nekadašnji igrač Hajduka.

"Sigurno da će biti zanimljivo pogledati utakmicu iz Manchestera, a ja se kao dinamovac nadam da će Dinamo pobijediti i osvojiti titulu", poručio je Gvardiol, branič Manchester Cityja i nekadašnji član Dinama.

Pročitajte više