Pastore: Jedva čekam novu avanturu u PSG-u



JAVIER PASTORE vrlo talentirani 22-godišnji argentinski nogometaš i dosadašnji član talijanskog Palerma, ističe velike ambicije u svom budućem klubu, pariškom PSG-u.

Prošlog tjedna je predsjednik Palerma Maurizio Zamparini potvrdio da je pristao prodati Pastorea uz odštetu od 43 milijuna eura. Argentinski playmaker time je postao najskuplji transfer u povijesti kluba i francuskog nogometa: dosadašnji je držao Nicolas Anelka, za kojeg je PSG 2000. godine Real Madridu platio 33.5 milijuna eura. "Može se reći da sam već službeno igrač PSG-a. Još samo treba obaviti liječnički pregled i neke sitnice. Nestrpljiv sam započeti novu avanturu. PSG je veliki klub koji ima veliku povijest", poručio je Pastore.

U pariškom klubu će se Pastore pridružiti vrataru Salvatoreu Siriguu, također dosadašnjem članu Palerma. "Želim osvojiti prvenstvo i kup. Zapravo je moja želja osvojiti svako natjecanje u kojem moj novi klub nastupa. Moj je cilj dati sve od sebe u svakoj utakmici i opravdati vjeru koju je PSG iskazao u mene." Osvrnuo se Pastore i na razdoblje u Palermu kojem se pridružio 2009. godine, te je upisao 69 nastupa u Seriji A. "Ostale su mi samo najljepše uspomene na Palermo. Želim se zahvaliti na svemu bivšim suigračima, direktorima i navijačima Palerma. Sretan sam što prelazim u PSG, ali i tužan što napuštam Palermo", zaključio je Pastore.

Pročitajte više