Pavić poručio Bobu Sappu: Vidimo se u ringu!

UOČI sutrašnjeg meča s prijenosom na Kapitol networku, Svjetski prvak u kickboxingu Hrvat Florian Pavić uoči meča s Bob Sappom uzvraća na prijetnje Amerikanca i poručuje:

"Vidimo se u ringu!"

Planetarna borilačka zvijezda Bob Sapp ponovno je uoči sutrašnjeg meča za svjetski naslov u K-1 superteškoj kategoriji po WKA federaciji u Karlsruheu poslala buru poruku prvaku Florianu "Faustu" Paviću. Na službenom vaganju, uz bujicu prijetnji Zvijer od 170 kilograma je i fizički nasrnula na Hrvata Pavića, inače magistranta fizike. Unošenje u lice završilo je klasičnim guranjem protivnika, ali je naš "Faust" i na to bio spreman, ušutkavši lajavog Amerikanca porukom "Vidimo se u ringu!"

Biti će to još jedna od sjajni priredbi u izdanju "Steko's Fight night" znanih hrvatskih iseljenika braće Mladena i Pavlice Šteke koji već godinama priređuju ovakve borilačke poslastice.

Ovog puta uz pomoć pokrovitelja "Klemm securityja" i "Mars medije" prijenosom na Kapitol networku , televiziji s nacionalnom koncesijom, hrvatska će publika nakon dugo vremena uživo moći pratiti jednog borca iz Lijepe naše koji se tuče za Svjetski naslov s jednom od velikih zvijezda borilačkog sporta. Pavić (27. g, 95kg), inače nekadašnji hrvatski reprezentativac u boksu, vjeruje da će odlično iskoristiti svoju priliku jer je u ovaj meč skočio u težu kategoriju umjesto prvaka u superteškoj Besima Kabashija koji je zbog ozljede ramena morao otkazati borbu.

Uz glavni meč večeri, gledatelji će od 22 sata i 45 minuta moći pogledati i borbu za svjetski naslov u kickboxingu za žene između ljubimice njemačke publike, aktualne prvakinje dr. Christine Theiss te talijanke Marine Zuevae.

Pročitajte više