EUROPSKE LIGE

Pedro birao top 11 suigrača pa iznenadio napadačem: On je stroj

Foto: EPA

ŠPANJOLAC Pedro s 34 godine polako se približava kraju bogate karijere. Od prošle godine član je Lazija, u koji je došao iz Rome. Prije no što je zaigrao u talijanskom prvenstvu, Pedro je od 2015. do 2020. godine bio član Chelseaja. No najbolje dane u karijeri proveo je igrajući u Barceloni.

Pedro je član moćnoga sastava, na čijoj je klupi bio Pep Guardiola, bio od 2008. do 2015. godine. Za Lazio Style 1900 Magazine odabrao je 11 najboljih suigrača s kojima je dijelio svlačionicu. Na poziciji napadača mogao je birati između, primjerice, Zlatana Ibrahimovića, Samuela Eto'oa, Thierryja Henryja, Davida Ville, Luisa Suareza, Diega Coste i Radamela Falcaa. No Pedro je izabrao Ciru Immobilea. "Ciro je stroj", poručio je.

Uz Immobilea u napadu je, očekivano, Lionel Messi. "Mogu biti sretan što sam toliko dugo igrao s njime", izjavio je Španjolac, dodavši kako on nije u najboljih 11, već se nalazi na klupi. Pelea, Zinedinea Zidanea, Diega Maradonu i Cristiana Ronalda naveo je kao igrače s kojima bi htio igrati, ali nije.

Guardiolu izabrao za trenera

Na mjesto trenera svoje ekipe postavio je Guardiolu, a igrače je postavio u formaciju 4-3-3. Pedrovih 11 čine: Victor Valdes - Dani Alves, Carles Puyol, John Terry, Jordi Alba - Xavi, Sergio Busquets, Andres Iniesta - Leo Messi, Ciro Immobile, Ronaldinho.

Pročitajte više