Peev: Petrov ima dodatni motiv da se osveti Prši

IGRAČ kijevskog Dynama i povremeni reprezentativac Jerko Leko obavio je svoj prvi novinarski posao, a Lekin sugovornik bio je suigrač iz Kijeva i bivši bugarski reprezentativac Georgij Peev. Peev je preko Leke Hrvatima poručio neka se čuvaju, međutim, on sam 4. lipnja neće igrati u Sofiji.

Peev kaže kako u bugarskoj reprezentaciji ima puno mladih igrača, te da je izbornik Stoičkov u momčad unio napadači mentalitet. "Čuvajte se, bit će to utakmica s puno golova." - poručio je Peev.

Georgij Peev smatra kako bi Hrvate mogli potopiti Dmitar Berbatov koji je u najboljoj formi, zatim Martin Petrov, te Stilian Petrov, igrač Celtica, koji je Peevu rekao da ima dodatan motiv protiv Hrvatske jer se želi osvetiti Prši nakon gubitka škotskog prvenstva.

Stoičkov Peeva nakon zadnje utakmice Eura 2004 nije zvao u reprezentaciju, a bivši reprezentativac kaže kako je do toga došlo jer ga je izbornik želio staviti na poziciju desnog beka što je Peev odbio.

"Okrivio me za neuspjeh, rekao je da sam napustio reprezentaciju. Traže da se ispričam, a ja se nemam za što ispričati. Sa Stoičkovim nisam razgovarao." - rekao Peev u razgovoru s Lekom za 24sata.

Budući da se našao u sličnoj situaciji u kojoj je danas Igor Bišćan, Peev kaže da nije lijepo to što je Bišćan uradio prošle godine, ali da je očito impulzivna osoba. "Kao i ja." - kaže Peev te dodaje: "Mislim da se on treba ispričati vama kao igračima."

Pročitajte više