Pejić nakon debija u UFC-u: Ovo mi je najgora borba u životu

Foto: Hina

FILIP PEJIĆ, jedan od najboljih mladih hrvatskih MMA boraca, doživio je neugodan poraz u svom prvom nastupu u UFC-u. Popularni "Nitro", koji je imao podršku par stotina svojih vjernih fanova, je izgubio gušenjem u prvoj rundi na zagrebačkom Fight Nightu u Areni od Poljaka Stasiaka.

Pejić je za svoju premijeru u najjačoj MMA promociji morao skinuti čak desetak kilograma jer se spustio u bantam kategoriju. Kako nam je rekao uoči borbe, skidanje kilograma mu je bio najveći problem, a to se, čini se, odrazilo i na njegov nastup.

"Jako se loše osjećam jer mi je ovo bio debi u UFC-u. Osjećam se umorno i istrošeno. Izgubio sam koncentraciju, ali vraćam se već sutra u dvoranu. Želim pokazati ljudima što mogu, jer ovo mi je bila najgora predstava u životu", rekao je nakon poraza.

Preko Facebooka se obratio i fanovima: "Ekipa, da se javim. Izgubio sam meč.. jednostavno me pojela atmosfera i jednostavno sam pao u glavi... Nikad poraz, samo lekcija. Idemo dalje, šta je tu je.. debi u UFC-u sam loše odradio, ali drugi puta ću to ispraviti... Samo jako dalje, nema predaje".

Njegov protivnik proslavio je pobjedu sa svojim navijačima. "Nije mi bio problem boriti se s domaćim favoritom. Bio je agresivan, ali znao sam da će borba brzo završiti. Završiti u prvoj rundi mi je bio san. Vraćam se na treninge i spreman sam na sve što slijedi" rekao je Stasiak.

Pročitajte više