Perez progovorio o Modrićevoj plaći i objasnio zašto je Luka ostao u Realu

Foto: Epa

CIJELO se ljeto pisalo o prelasku Luke Modrića u Inter. Ta je priča otišla toliko daleko da je Real čak tužio milanski klub zbog vrbovanja bez njihova znanja. Modrić je ipak ostao u Realu, a prije tri dana naklonio mu se cijeli svijet. Kapetan Hrvatske postao je i službeno najbolji igrač svijeta.

Kako je Modrić vruća roba ovih dana u medijskim prostoru, španjolski mediji vratili su se na priču o transferu u Inter i tvrde da je Luka ostao na Bernabeuu jer mu je Perez drastično povećao primanja.

Luka je do ove sezone imao sedam milijuna eura godišnju plaću, što je manje od nekoliko igrača Reala, a kao najbolji igrač SP-a u Rusiji, Modrić je smatrao da zaslužuje puno više.

Iznos koji je tražio navodno mu je ponudio Inter, no do transfera nije došlo jer je na Lukine uvjete pristao i predsjednik Reala.

"Modrićeva plaća? Mogu vam reći samo da smo mu ovo ljeto povećali plaću i da je Luka sretan kod nas. Više od toga vam neću reći'', poručio je Perez.

Dodao je da je Lukina nagrada za najboljeg igrača svijeta na neki način i nagrada za Real Madrid koji je prije šest godina bio vrlo uporan u namjeri da ga dovede.

"Ovo je ujedno i nagrada svima nama iz Reala koji smo odlučili dovesti Modrića prije nekoliko godina. Ovom nagradom dobili smo priznanje za taj potez", rekao je Perez.

Pročitajte više