Perica Bukić novi predsjednik HVS-a

NAJTROFEJNIJI hrvatski vaterpolista, saborski zastupnik i direktor vaterpolskog kluba Mladost Perica Bukić izabran je danas za novog predsjednika Hrvatskog vaterpolskog saveza.

Bukić će tu dužnost obnašati u sljedeće četiri godine, a prva zadaća bit će mu financijska konsolidacija saveza i imenovanje novog izbornika reprezentacije.

"Apsurdno je govoriti da me je na mjesto predsjednika dovela politika kada se zna da sam za reprezentaciju odigrao 650 utakmica i osvojio 40 što klupskih što reprezentativnih trofeja. Moja funkcija ditektora i službeno najbolje vaterpolske momčadi svijeta zagrebačke Mladosti neće nikada dovesti do sukoba interesa jer je meni interes hrvatskog vaterploa bio i bit će na prvom mjestu", rekeo je Bukić zahvaljujući dosadašnjem predsjedniku saveza Nikoli Gabriću za sve što je napravio za savez u protekle dvije godine posebno na rješavanju brojnih finacijskih dubioza.

Prvi potez novog predsjednika bio je proširenje članova Upravnog odbora HVS-a u kojem će biti predstavnici glavnih sponzora i koji će od sada imati 9 do 15 članova. Bukić je u njega predložio Gorana Sukna, koji će ujedno biti i dopredsjednik saveza, Duška Klisovića, Milivoja Bebića, dr. Borisa Labara, Antu Jerkovića, Mladena Drnasina, Mislava Polića, Damira Radonjića, Dalibora Goleša, Bogdana Tihavu, Tomislava Jukića i Željka Muslina.

Pročitajte više