Perišić se oglasio nakon što je Hrvatska izborila Euro

Foto: EPA

HRVATSKA je pobijedila Armeniju na Maksimiru 1:0 te se kao druga iz skupine D direktno plasirala na Europsko prvenstvo, koje će se nagodinu održati u Njemačkoj. Strijelac jedinog pogotka bio je Ante Budimir u prvom poluvremenu. S obzirom na to da su Wales i Turska odigrali neriješeno (1:1), Turska je na prvom mjestu skupine, Hrvatska na drugom, a Wales na trećem.

Ivan Perišić je na Instagramu objavio Story kojim je hrvatskoj reprezentaciji čestitao odlazak na sedmo europsko natjecanje. "Bravo, ekipa. Bravo, Hrvatska", napisao je Perišić. Podsjetimo, Perišić je krajem rujna na treningu Tottenhama doživio tešku ozljedu koljena.

Perišić se oporavlja od teške ozljede koljena

U Innsbrucku je operirao prednje križne ligamente, a nakon toga je započeo rehabilitaciju. Ne zna se kada bi se mogao vratiti na teren. Optimistična prognoza kaže da bi u pogon mogao već u ožujku, što znači da bi mogao zaigrati za Hrvatsku na Europskom prvenstvu.

Pesimistična prognoza kaže da će mu za oporavak trebati devet mjeseci, što znači da će propustiti ostatak ove sezone i predstojeće Europsko prvenstvo. S obzirom na to da mu na kraju sezone istječe ugovor s Tottenhamom, nije poznato ni gdje će nastaviti karijeru. Često se spominje povratak u Hajduk.

Pročitajte više