Perišić: Vrlo sam zadovoljan u Bruggeu

MLADI hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić u razgovoru za web-stranicu svog belgijskog kluba Club Bruggea ističe da je vrlo zadovoljan svojom prvom sezonom u toj sredini.

Autor teksta ističe da su navijači Club Bruggea vrlo zadovoljni partijama koje pruža 21-godišnji Perišić ove sezone. Hrvatski nogometaš je aktualnom klubu pristupio prošlog ljeta iz francuskog Sochauxa iako je igrao na posudbi u belgijskom Roeselareu.

Perišić je s Club Bruggeom ugovorno vezan do ljeta 2012. godine, a ove sezone je postigao šest pogodaka u osnovnom dijelu sezone u Jupiler ligi te još dva u doigravanju.

"Držim da mogu biti potpuno zadovoljan svojom prvom sezonom u Club Bruggeu jer se odlično osjećam u ovome klubu. Naravno da ima još puno prostora za napredak, ali teško se mogu potužiti na vlastitu ambicioznost. Imao sam puno prilika, puno sam igrao, što olakšava napredovanje. Igranje na europskoj sceni protiv momčadi kao što su Šahtar, Toulouse, Partizan ili Valencia, pomoglo mi je u stjecanju dragocjenog iskustva. S tim ću iskustvima lakše zakoračiti u sljedeću sezonu", izjavio je Perišić.

Pročitajte više