Perišić: Zadovoljan sam formom i igrama za Brugge

HRVATSKI vezni nogometaš Ivan Perišić (20) donio je svojem Clubu Bruggeu prvi bod u ovosezonskom izdanju Europa lige zabivši za 2:2 na gostovanju kod Toulousea u 2. kolu skupine J.

Zabio je Perišić glavom u 4. minuti sudačke nadoknade, ali nakon utakmice nije pokazivao odveć euforije zbog skorog predstojećeg derbija belgijskog prvenstva s velikim rivalom Anderlechtom.

"Mislim da smo odigrali dobru utakmicu i da smo zaslužili vodstvo (Akpala 52. minuta). Kod primljenog gola za 2-1 sam sam pogriješio, jer nisam dobro ispucao loptu. Na kraju sam ipak uspio zabiti za izjednačenje, što mi je očigledno donijelo puno zadovoljstva", rekao je bivši igrač Sochauxa nedavno pristigao u belgijsku momčad.

"S obzirom na moju prošlost u Sochauxu bila je ovo zaista posebna utakmica za mene. Želio sam se pokazati u najboljem svijetlu i zahvaljujući golu sam to i uspio. Moja je forma trenutno na dobroj razini i zabio sam već nekoliko puta (tri gola u šest ovosezonskih nastupa za Club Brugge). Nadam se da ću tako nastaviti što je dulje moguće".

"Da li ćemo sad proslaviti? Ne, ovo je dobar rezultat, ali nema vremena za slavlje jer u nedjelju u prvenstvu igramo protiv Anderlechta", zaključio je hrvatski igrač.

Pročitajte više