Peroš: Dovest ćemo četiri pojačanja, od čega tri napadača!

HAJDUK će dovesti još četiri igrača, a Marijan Buljat, Darijo Jertec i Siniša Linić trebaju pronaći novi klub, zaključak je sjednice Nadzornog odbora Hajduka. Više od tri sata razgovarali su čelni ljudi splitske momčadi nakon čega je novinare o odlukama izvijestio Jako Andabak.

"U Hajduk ćemo dovesti još četiri pojačanja uz Krešu Ljubičića koji je već potpisao. Imamo dovoljno novaca za sva potrebna pojačanja, a uvijek je moguća i prodaja nekog igrača iako u ovom trenutku nemamo službenu ponudu za nekog našeg nogometaša", rekao je Andabak.

Hajdukovci su imali problema u napadu pa će navijače sigurno razveseliti vijest da je većina pojačanja napadača. No, pitanje je što će onda biti s Mladenom Bartolovićem, igračem koji je bio među otpisanima ali se ipak vratio?

"Od četvorice koja će doći, dvojica ili trojica će biti napadači. S Bartolovićem smo u pregovorima, a sve ćete znati kad se ugovori realiziraju", rekao je Mate Peroš.

Međutim, među četvoricom napadača nije Ilčo Naumoski koji ipak neće preseliti na Poljud. Skupo ga je koštala izjava da navija za Partizan...

Već se spominjalo kako će se Hajduk zahvaliti Linići, Jertecu i M. Buljatu, a sada je ta vijest dobila i službenu potvrdu. Linić je već dogovorio sporazumni raskid, a Jertec i Buljat nisu pristali na smanjenje ugovora. Obojica ne moraju ići iz kluba, mogu čekati ispunjenje ugovora, ali Hajduk ne računa na njih.

"Sva trojica mogu tražiti novi klub. Ako ne nađu klub, pronaći ćemo rješenje. Mogu i ostati, ali na njih ne računamo i definitivno neće putovati na pripreme u Sloveniju", zaključio je prvi čovjek Hajduka.

M.Pa.
Foto: Index

Pročitajte više