PERUANSKA ZVIJEZDA UOČI HRVATSKE "Vidjet će oni kakva smo mi momčad"

Foto: Twitter

PERUANSKI reprezentativci puni su optimizma uoči prijateljske utakmice s Hrvatskom u Miamiju, u subotu u 1.30 po hrvatskom vremenu.

Momčad Ricarda Garece na Svjetsko prvenstvo plasirala se kroz dodatne kvalifikacije protiv Novog Zelanda, a u Rusiji će igrati u skupini C s Francuskom, Danskom i Australijom. Upravo je to skupina s kojom se križa ona u kojoj su Hrvatska, Argentina, Island i Nigerija.

Većina reprezentativaca igra u Južnoj Americi, a najveća zvijezda je svakako Jefferson Farfan (33) koji igra u Lokomotivu iz Moskve, a prije je četiri godine bio u PSV-u i sedam u Schalkeu.

"Svi znamo koliko je Hrvatska jaka i kakve igrače ima. No vidjet će oni kakvi smo mi momčad i koliko smo dobri. Najvažnije je da ne napucavamo loptu nego igramo direktno, po tlu i onda će biti sve u redu. Atmosfera je odlična, izbornik nas je dobro posložio i nema razloga da nismo optimisti", rekao je Farfan i dodao da se odlično igra na treninzima.

Peru će nakon Hrvatske igrati protiv Islanda, a uoči SP-a će u svibnju odmjeriti snage sa Škotskom i onda početkom lipnja sa Saudijskom Arabijom i Švedskom.

Pročitajte više