PES 2018 predviđa derbi Manchester Uniteda i Chelseaja

Screenshot: YouTube

NEDJELJA prepuna nogometnih zbivanjima je pred nama, a jedna od najzanimljivijih utakmica bit će i derbi između Manchester Uniteda i Chelseaja, treće i četvrte ekipe na ljestvici. Ako je vjerovati kladionicama, Manchester United je blagi favorit. Slično je presudio i PES 2018, popularna nogometna simulacija. 
 
Nedavno smo provjerili koliko dobro FIFA 18 predviđa utakmice, simulirajući onu između Real Madrida i PSG-a u Ligi prvaka. FIFA 18 predvidjela je rezultat 2-2 te, iako su na utakmici postignuta četiri pogotka, na kraju je slavio Real 3-1, a naš Luka Modrić nije bio među strijelcima.
 
>>FIFA 18 predviđa tko će slaviti na Bernabeu: Real ili PSG?
 
Za derbi Premiershipa iskoristit ćemo simulaciju iz druge najpopularnije nogometne igre na svijetu PES-a 2018. Gaming Playroom priredio je simulaciju, a Manchester dolazi u vodstvo u 17. minuti pogotkom Lukakua nakon ubačaja s desne strane. Iako je posjed na strani londonske ekipe, Manchester igra i bolje te brzo povećava vodstvo. Strijelac je ponovo Lukaku, opet nakon ubačaja s desne strane. Rezultat se do kraja utakmice nije mijenjao. Izgleda da je PES 2018 pronašao slabu točku ekipe Antonija Contea, vidjet ćemo hoće li je Manchester iskoristiti.

Utakmica između Manchester Uniteda i Chelseaja se igra u nedjelju u 15:00 po našem vremenu.
 

Pročitajte više