PETAR BOČKAJ

Petar Bočkaj opet imao prometnu nesreću, doznajemo detalje

Davor Javorovic/PIXSELL

OSIJEKOV nogometaš Petar Bočkaj ponovno je imao prometnu nesreću, doznaje Index. S 23-godišnjim Petrom je, kako doznajemo, sve u redu, a na alkotestu napuhao je 0,0 promila.

Naime, ovaj se put zabio u drvo, a pored njegovog bijelog Mercedesa stoji i automobil. Nije poznato je li se zabio i u taj automobil.

Odmah smo kontaktirali NK Osijek. Prvo su odbili komentirati slučaj da bi kasnije poslali informacije.

"Manja materijalna šteta na automobilu kojeg je zakačio, pokrit će štetu njegovo osiguranje. Zakačio je rubnjak i izgubio kontrolu nad vozilom. Najbitnije je da nije imao alkohola u krvi i mi ga nećemo kazniti", rekao nam je glasnogovornik NK Osijeka Mario Mihić pa dodao:

"Držimo da se nezgoda može svakome dogoditi, što ne znači da svi naši nogometaši ne moraju biti oprezni, ali mi oko ovoga nećemo raditi preveliku dramu. Bitno je samo da nema onoga što je bilo prije četiri mjeseca."

Podsjećamo, 2. ožujka Bočkaj je demolirao benzinsku postaju u Kanižlićevoj ulici nakon što se vraćao s koncerta Saše Matića u Osijeku. Nakon toga je izbačen iz Osijekove momčadi.

"Sinoćnjim incidentom - u kojem je u sitnim noćnim satima pod utjecajem alkohola nanio veliku materijalnu štetu te životno ugrozio osobe, a nekima i nanio tjelesne ozljede, bježeći pri tome s mjesta nesreće - zaključio je svoju karijeru kao prvotimac našeg Kluba. Klub će povući pravne mjere kako bi nadoknadio štetu nanesenu ugledu Kluba njegovim neodgovornim i neprofesionalnim postupcima", poručili su tada iz NK Osijeka.

>>> U slučaju da ste bili na licu mjesta i imate informacije javite nam se na desk@index.hr

 

Pročitajte više