Petar Metličić: Svim igračima Ciudada bila je čast igrati u onakvoj atmosferi

BIVŠI hrvatski reprezentativac Petar Metličić nije zaigrao ni minute, na klupi je cijelo vrijeme razgovarao sa suigračima i uživao u pobjedi Ciudada. Dirnuo ga je doček u Areni iako je očekivao sličan epilog.

"Nisam igrao zbog problema s ramenom, tako je dogovoreno s trenerom. Nisam očekivao drugo nego gromoglasni pljesak u Zagrebu. Zahvaljujem svima", rekao je Petar Metličić, uvijek dragi gost zagrebačkoj publici.

Dočekan je više nego srdačno, a tijekom izvikivanja njegova imena Arenom se prolomio pljesak 15.000 ljudi. U tim trenucima zadirkivali su ga suigrači, a Pero je sve pozdravio osmijehom i uzvraćajući pozdrave. Budući da njegov klub ulazi u najvažniji dio sezone, nije bio voljan pričati o reprezentaciji, točnije svom statusu. Biti će vremena o svemu nakon sezone.

"Nismo bili proračunati, išli smo na pobjedu kao uvijek. Niti jedno gostovanje nije lako, a zaista je bila sjajna atmosfera", rekao je Luc Abalo te samo osmijehom popratio komentar da je tu osvojio zlato na SP-u.

"Drukčije su to situacije, no uvijek je lijepo vratiti se na neko mjesto koje ti je ostalo u posebnom sjećanju. Ova dvorana i ovaj ambijent to svakako jesu", završio je omaleni Francuz

"Došli smo u Zagreb igrati najbolje što možemo. Znali smo da će biti teško, mučili smo se protiv Zagreba i u Ciudad Realu. Zagreb ima dobru ekipu, lijep ambijent i želim mu sreću u budućnosti. Njihova LP još nije završila", rekao je golman Arpad Šterbik.

Pročitajte više