Petar Musa zabio u golijadi Benfice

Foto: EPA-EFE

PORTUGALSKA Benfica igra fantastičnu sezonu. Njemački trener Roger Schmidt, koji je ovog ljeta došao iz PSV-a, neporažen je u čak 21 utakmici u svim ovosezonskim natjecanjima, a pritom je upisao 18 pobjeda. Jedine ekipe koje Benfica ove sezone nije dobila su PSG, s kojim je dva puta remizirala, i Vitoria Guimaraes.

Portugalski klub gledat ćemo u nokaut-fazi Lige prvaka, a u domaćem prvenstvu i dalje izgleda kako glavni kandidat za titulu, koja bi mu bila prva nakon tri godine posta. Njegova posljednja žrtva je Chaves, kojeg je u na Estadio da Luzu deklasirao s 5:0, a pretposljednji gol za Benficu dao je Petar Musa. Veći dio posla obavio je Argentinac Enzo Fernandez, koji je nakon duplog pasa upisao asistenciju.

KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ MUSIN GOL

Dvadesetčetverogodišnji hrvatski napadač, koji je ovog ljeta stigao iz Boaviste, postigao je treći gol za novi klub, i to svega petnaestak minuta nakon što je ušao s klupe. Musa je ove sezone upisao 12 nastupa, uglavnom kao zamjena za prvog napadača Goncala Ramosa. Uz Ramosa i Musu danas su zabili još David Neres, Alejandro Grimaldo i Rafa Silva.

 

Pročitajte više