Petev satima sastančio sa svlačionicom, uvodi dvije velike promjene za derbi?

Foto: Hina

DINAMOV novi trener Bugarin Ivajlo Petev na predstavljanju je rekao kako će mu prvi potez na klupi prvaka Hrvatske biti hitan sastanak u svlačionici i već u prvim satima svojeg šefovanja pokazao je da je čovjek od riječi. Novinari praktički nisu ni napustili Maksimir, a Petev se spustio u svlačionicu, te se predstavio stručnom stožeru i igračima.

FOTO Pogledajte prvi trening Ivajla Peteva

U klubu su nam potvrdili da je obavio uvodni razgovor sa svojim igračima, a najveće promijene tiču se najmlađih igrača. Petev je odučio dati drugu šansu Anti Ćoriću i pomilovao ga nakon Sopićeve kazne zbog ne zalaganja na treningu, mladi veznjak najbolji je igrač u svlačionici, jasno i najvrjedniji eksponat, pa bi bilo pogubno za njegov razvoj predugo ga držati izvan terena, pouku je valjda izvukao.

Sopić je svoj posao obavio, prodrmao ga je uoči najvažnijih utakmica u prvoj polovici sezone, a novi trener ovako će ipasti heroj u Ćorićevim očima, te ga dobiti u ruke motiviranog.



Druga i vjerojatno najdrastičnija promjena bit će na golu, naime Petev navodno želi oduzeti mladom Dinamovom golmanu Adrianu Šemperu jedinicu, tek što ju je prigrabio, te ju dati Dominiku Livakoviću, prvom golmanu mlade reprezentacije i igraču s nešto više prvoligaškog iskustva od Šempera.

Dinamov wunderkind nije se proslavio protiv Juventusa, golobradi mladić do jučer je branio među juniorima i nakon dvije utakmice u Ligi prvaka jasno je kako još nije spreman za tranziciju među "velike dečke".

Sastanak u klubu trajao je satima, što je i za očekivati s obzirom na ozbiljnost situacije, turbulencije već na startu sezone sigurno su utjecale na momčad, a najveći derbi je pred vratima. Dinamov crni rujan je pri kraju, toliko poraza u mjesec dana ne pamte ni najstariji klupski kroničari, drastične promjene su nužne jer vremena je malo, Hajduk dolazi u goste već u nedjelju.

Pročitajte više