Petković: Lokomotiva nam je ušla u glavu

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

LOKOMOTIVA i Dinamo odigrali su 2:2 u utakmici 22. kola SuperSport HNL-a na stadionu u Kranjčevićevoj. Lokomotiva je dvaput vodila. Prvo je zabio Fabijan Krivak, a onda i Duje Čop, dok je za Dinamo dvaput zabio Bruno Petković. Dinamo je tako u zadnje dvije utakmice protiv Lokomotive u posljednja tri tjedna osvojio samo bod. Time si je jako kompromitirao situaciju u napetoj borbi za naslov s Rijekom i Hajdukom. Zato Petković nije bio nimalo sretan usprkos tome što je postigao dva gola, od kojih je drugi trzajem glavom krasan. 

"Ušli smo u njihov mlin, kao da su nam ušli u glavu. Što god da je bilo, ne smijemo toliko toga puštati otraga i moramo više kreirati naprijed", komentirao je Petković nakon remija. 

Sva četiri gola postignuta su u prvom poluvremenu, a trener Sergej Jakirović naglasio je da nije zadovoljan tim dijelom igre?

U prvom smo poluvremenu zabili dva puta, ali očekivao sam više i od sebe i suigrača. Da budemo opasniji, ofenzivniji, a nismo to bili.

Teren je bio loš?

Bio je isti nama i njima. Ograničava u kreaciji, ali trebali smo bolje.

Jeste li zadovoljni s dva gola?

Nije bitno tko je zabio, pišu se samo bodovi. Ne možemo biti zadovoljni ni ja ni momčad.

Imali ste sjajnu podršku navijača?

To nam je bio motiv više da uzvratimo Lokomotivi za nedavni poraz. Imali smo odličnu podršku s tribina, navijači su nas ispratili pljeskom i nakon utakmice.

U četvrtak vas čeka Betis u 1/16 finala Konferencijske lige?

Bolje da je puno utakmica pred nama, da imamo vremena isprati gorak okus. Dobro će nam doći puno utakmica jer puno toga smo dužni sebi i navijačima. Trebat nam da se iskupimo.

Pročitajte više