HRVATSKI KUP

Petković poslao dres braniču četvrtoligaša s kojim se prepucavao na Facebooku

Foto: Facebook / NK Ferdinandovac

DINAMO je prije dva mjeseca u Kupu igrao protiv četvrtoligaša Ferdinandovca, što je naravno bio sportski događaj godine u mjestu uz mađarsku granicu.

Hrvatski prvak lako je pobijedio 7:1, ali tek dva mjeseca kasnije cijeli je događaj definitivno zaključen. Bruno Petković, koji se prije utakmice "prepucavao" s domaćinima na društvenim mrežama, poslao je svoj dres nesuđenom čuvaru Robertu Kožaru zvanom Čarli.

Uoči utakmice klub iz Ferdinandovca na Facebooku je objavio montažu na kojoj Petković sjedi na travnjaku i drži se za nogu, dok uz njega stoji Čarli.

Petkoviću Bruno, spavaš li mirno?! Čeka te pakao jer mi imamo Čarlija! 😉😎👹👀👅

Posted by NK Ferdinandovac on Tuesday, September 22, 2020

Petković, međutim, nije ni došao na utakmicu zbog nespremnosti, a čak je i izbornik Zlatko Dalić u to vrijeme govorio da je Dinamov napadač na 20 posto kapaciteta.

Petković je tada jednim potezom odgovorio i protivnicima u Kupu i izborniku.

"Momci, probat ću se dići barem na 30% da me ne strpa Čarli u džep", napisao je Dinamov napadač na Facebooku.

Odgovor je brzo stigao! Bruno Petković na svom je Instagram storyu odgovorio na našu malu provokaciju! Bruno i Dinamo, vidimo se! 😁😁😁😁

Posted by NK Ferdinandovac on Tuesday, September 22, 2020

Simpatično prepucavanje nastavilo se do utakmice, ali Zoran Mamić naposljetku ipak nije uvrstio Petkovića u sastav, čime je pokvario planove Kožaru, koji je namjeravao reprezentativnog napadača zamoliti za zajedničku fotografiju i razmjenu dresova.

Dva mjeseca kasnije Čarli je napokon dobio svoj dres.

"Hvala Bruni na dresu, makar bi mi bilo draže da je došao u Ferdinandovac da vidim kak’ je igrati protiv njega. Želim mu puno sreće u karijeri", rekao je Čarli, kojeg sad u svlačionici zafrkavaju da je potpisao za Dinamo.

[ČARLI POTPISAO ZA DINAMO] Našem današnjem strijelcu Čarliju stigao je zakašnjeli poklon! Bruno Petković nije došao u...

Posted by NK Ferdinandovac on Sunday, November 22, 2020

Pročitajte više