Petrić: Kad sam stigao u HSV glava mi je bila puna zadataka i problema

HRVATSKI nogometni reprezentativac u dresu HSV-a, Mladen Petrić, zbog svojih sjajnih igara i dalje je u fokusu njemačkih medija, a u najnovijem intervjuu istaknuo je zadovoljstvo zbog prelaska u drugi bundesligaš.

Nakon poprilično teške prilagodbe Petrić je napokon počeo isporučivati ono zbog čega je i doveden u redove HSV-a, golove.

"Prilično kasno sam došao iz dortmundske Borussije u Hamburg. Glava mi je bila puna zadataka i problema, ali to ne znači da pogotke mogu postizati samo kada me ništa ne brine. No, sretan sam što sam ovdje, zadovoljstvo je igrati za HSV", objašnjava Petrić.

"Nisam sanjar"

Hrvatski golgeter nije želio priznati da u Hamburgu ostvaruje svoje snove. Kaže kako nije sanjar.

"Ne, ne može se tako reći, ja nisam sanjar. U svakom trenutku znam odakle dolazim. Još kao dječak sam znao da je put do profesionalca izuzetno težak, u životu ništa nije darovano", kaže Petrić i dodaje da ga je takvom načinju razmišljanja naučio otac.

"Moj je otac došao iz Hrvatske u Švicarsku i ondje nam je radom osigurao egzistenciju. A, to je veliko postignuće."

"Mijenjao sam pelene djetetu Roberta Kovača"

Na pitanje što mu znači obitelj, Mladen odgovara:

"Sve, ona mi je najvažnija. Volim svoju obitelj, među nama nema nesuglasica."

Nakon što je nedavno dobio kćer Melinu Charlize Petrić planira najmanje još jedno dijete, a vjerojatno i više. Niti pelene mu nisu strane.

"Naravno da znam mijenjati pelene. Već sam kao petogodišnjak mijenjao pelene tek rođenom bratu Tihomiru, kasnije i rođakinji, ali i djetetu Roberta Kovača."

M.P.
Foto: Bild.de

Pročitajte više