Petrić: Naš nogomet je mučenje navijača!

NAPADAČ hrvatske reprezentacije Mladen Petrić pozvao je svoje suigrače iz Borussije Dortmund na veće zalaganje na predstojećoj utakmici protiv Stuttgarta, inače predposljednjoj utakmici sezone. Navijači Borussije nisu zadovoljni igrama svoje momčadi, kao niti posljednjim nastupom u petak protiv Wolfsburga (0:0).

Petrić je svjestan da je Borussija na lošem 13. mjestu Bundeslige, da ih dijeli svega sedam bodova od zone ispadanja te poziva svoje suigrače da posljednje dvije utakmice odrade na visokom nivou kako ne bi u potpunosti razočarali svoje navijače.

"Nakon posljednjeg zvižduka, samo smo stajali na terenu, bez riječi. Zbilja trebamo pauzu kako bi se sabrali i razbistrili um. Trenutno, ovo nije Borussija koju su zaslužili vidjeti naši navijači - naš nogomet je mučenje navijača." - rekao je Petrić nakon utakmice protiv Wolfsburga.

Petrić je tekođer napomenuo kako bi rado propustio utakmicu protiv Sttutgarta u četvrtak. Naime, s obzirom da je Bilić najavio okupljanje reprezentativaca 18.05. u hotelu Sheraton, Petrić namjerava odmoriti kako bi bio spreman za skorašnje pripreme naše reprezentacije.

"Već neko vrijeme sam ozljeđen i za svaku utakmicu trebam injekciju kako bi mogao igrati. Već sedam ili osam tjedana uzimam injekcije protiv bolova i smatram kako bi bilo dobro uzeti kratku pauzu ne bi li odmorio tijelo, jer se stanje jedino može pogoršati." - istaknuo je Petrić.

Dodajmo kako će utakmica sa Stuttgartom biti vrlo teška jer se ovaj nalazi na petom mjestu Bundeslige i još uvijek ima teoretske šanse za ulazak u Ligu prvaka pa dolazi u Dortmund pobjediti i osvojiti nova tri boda koja bi ih približila tom cilju.

R.J.
Foto: AFP

Pročitajte više